Uncategorized

Pemandangan indah di Pantai

Assalamualaikum
Hai korang.sambil menanti di kfc yang beratur panjang dah macam ular berlingkor ni,saja nak update sikit blog kesayangan hamba ni.
Throwback masa pegi pulau tuari.Korang bolrh baca entry lepas ye.Actually,pemandangan di pulau ni sangat cantik tau,especially waktu matahari terbenam.Memang sangat cantik tau.Nak tengok tak pemandangan tu

Ada banyak lagi sebenarnya pemandangan yang aku tak captured.Payah dengan budak sorang tu.Lagi satu beratur pack orang nak naik feri.Haishhh..bukan orang kita yang ramai,tapi foreigner..Nanti aku cerita apa yang mereka buat di sana ye.Banyak nak kena cari maklumat teng
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE