aktiviti

Mendobilah kita

Assalamualaikum
Hai korang??Syawal.ketiga.Aktiviti wajib yang perlu kita buat adalah membasuh.Kalau tak basuh,mau menimbun baju yang tak basuh.
Dan bila mana kau balik ke kampung,of courselah banyak baju yang perlu dibasuh.Mesin basuh dah penat,kalau boleh dia cakap,dah lama dia akan cakap penat.Untuk mengelakkan mesin basuh tu penat,dobi adalah pilihan yang terbaik untuk membasuh..
Nak mencari dobi self sevice sekarang ni tak susah,kat mana-mana boleh dapat.Aku yang kat kampung ni pun dah tengok banyak tempat yang sediakan dobi self service ni..
Tapi kena ambil masa lah,mencuci je dah ambil masa setengah jam.Mengering pula ambil masa yang sama jugak..
Tapi senangnya,balik dah boleh lipat je..tak payah susah-susahkan..hehe 
Tunggu jelah kan…tak bawak anak dara sorang tu,kang lama-lama dia merengek pulak..
Korang pulak macam mana..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *