Hari raya

Hari raya pertama kami

Assalamualaikum
Hai korang??amboi..amboii..bukan main dekat wall fb,meriah dengan baju raya yang colorfull,kemahin cantik masing-masing.
Seronok pulak aku tengok diorang bergambar..macam-macam posing lagi.
Of courselah kan,setahun sekali je dapat bergambar ramai-ramai ni.Sempatlah mrngabadikan banyak gambar tadi.Cuma tak sempat nak ambil gambar makanan.Alah biasa je gambat makanan tu,sama je..Rendang,ketupat,lodeh dan kuah kacang tu antara menu wajib yang mesti ada bila hari raya.
Oklah..nak sambung cuci baju..ni aku up sikit gambar kenangan abadi untuk blog ni.
Tema kami,emerald green..tapi sedih sebab kakak tak beraya dengan kami..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *