bebelan

Jalan penuh sesak dengan kenderaan

Assalamualaikum
Hai korang??Saja nak update sedang menghadap jammed ni.Uih..bukan main lagi orang ramai keluar malam ni.
Niat hati tadi nak keluar amik.duit je,jalanlah dekat pusat bandar tu,tapi kereta bersusun pack kiri kanan jalan tau.Tak muat agaknya petak kereta yang disediakan.Tu yang parking sampai luar.
Nasib baiklah persiapan aku dah buat dari awal.Takde lah nak redah jammed.Teringin jugak nak tengok-tengok kat bazaar tu.Tapi bila tengokkan kereta yang padat dan orang yang Padat,tak jadilah nak berjalan-jalan.
Lagilah Naura taknak berjalan,dia suka berdokong je bila dengan umi dia.Tak larat dah nak dokong dia,jadi sebab tulah umi tak jadi nak keluar.
Pesan aku untuk mereka yang nak shopping tu,jangan syok bershopping sampai lepaskan anak ye.Beg duit tu semua nak kena jaga,semualah kena jaga.Kang sebelum raya ada yang menangis.
Yang nak parking kereta atau memandu tu,berhati-hati ye.

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *