saya menang

Menang topup dari Giveaway Abam Kie

Assalamualaikum
Hai korang☺☺☺Seronok sebenarnya jpin giveaway ni.Kalau luck kita,dapat hadiah yang best-best dari pihak sponsor dan penganjur blog.
Kalau tak menang tu,dah nama adat bermain kan,Tapi yang seronoknya bila mana kita dapat support blogger lain untuk join Giveaway yang dijalankan.Alah..bukan susah mana pun kan.Dan sekarang ni aku dah pun berjaya jugaklah memenangi hadiah topup bernilai Rm20.Sapa kata sikit..Bagi aku dah banyak la tu.Boleh tambah topup internet,Kurang sikitlah bulan ni budget untuk topup…
Boleh tengok senarai pemenang di blog Abam Kie di sini 
alhamdulillah
thanks to para sponsor..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *