parenting blogger

Naura warded

Assalamualaikum
Hai korang??Bersiaran di Hospital Sultan Ismail kita hari ni.Yess,Naura warded..Semalam lagi dah check in hotel 5 bintang ni.Umi dia macam nak lekaih siang sebab serabut dengan keadaan di wad pada malam hari..Dengan katil dapat extra bed.Nasiblah takde banyk duit nak pi masuk swasta,Tapi tetaplah bersyukur.Bukan tak sebab facility yang ada kat hospital,tapi ragam yang ada kat hospital ni,Cukup jelah dengan ragam anak,mak pak xpayah nak buat ragam sangat.
Ok dah,tak nak sentuh sangat kat situ,berbalik pada cerita Naura warded.Actually dia warded sebab cirit birit,dehydrate,sampai mata cengkung.Sebelum masuk wad,dia dah kena cirit tu dua hari dah.Tapi aku dah pun bawa ke klinik swasta.Dapatlah bagi ubat 3 kali.Tapi tengok malam tu,makin kerap muntah dan cirit pulak,sampai dia dah asyik nak baring,no activities dan banyak diam.Merengek jangan cakaplah..Ada je yang tak kena.Naura ni bila tak sihat,memang suka bergayut je dekat bahu mak dia.Last pagi hari ketiga tu,ajak husband pegi hospital sbb risau dah dia macam tu.Tak nak makan dan minum.Kalau masuk confirm keluar balik.
Lepas pada pemeriksaan di hospital,doktor tahan naura.Tapi dia takde cakap pun naura ni kena food poisioning ke ape.
Kena cucuk dua belah tangan.Masa kat kecemasan,masuk air kiri kanan.Aku pun tak tau air apa yan dimasukkan
Sayulah hati mak dia jangan cakaplah,sebab nampak je mak dia ni garang,tapi hatitak kuat.Tengok anak kena cucuk pun nak nangis.Orang tanya pasal anak pun ko nak menangis…cheh!!
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE