parenting blogger

Teman mama ambil test komputer

Assalamualaikum
Hai koran??Selamat berhujung minggu.Masih di kampung,aku berada di kampung dari hari jumaat lagi.Dan hari ni last berada di kampung.Lepas berbuka malam ni baliklah nampaknya.
Bila balik kampung,dapatlah tolong mak meniaga di bazaar.And yess,aku suka bila dapat tolong mak niaga.Lagi syok meniaga bila apa yang kita jual tu laku keras..betul tak.Siapa pebiaga tu fahamlah macam mana berbaloinya bila semua terjual.
Oklah,throwback cerita semalam,bila dah kat kampung ni,nak update entry pun malas.walaupun ada je cerita sebenarnya yang nak dikongsikan.Masa dengan family tu is my highly priority.Masa nilah banyak spend masa dengan kakak dan adik.
With kakak yang super gedik bila berdepan dengan kamera
With adik yang kadang2 cukup awesome dj depan kamera
Hari sabtu hari tu,adik temankan umi hantar mama eton untuk test komputer.Mama eton nak amik lesen.So kali ni mama eton gagal lagi.
Markah lagi dua je nak lulus..Tapi mama eton redha jelah bila kali ni pun xlulus..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE