Menu of the day

Menu iftar Ramadhan ke-9

Assalamualaikum
Hai korang??? Buka apa tu.Resepi apa pulak hari ni.Hari-hari  nak fikir menu apa kan.Itulah simptom mak-mak.Kadang tu puas google nak masak ape hari ni.
Tapi selalunya kan,bila aku beli lauk basah,akan fikir apa aku nak masak untuk minggu tu.Dan kadang-kadang tak terfikir tu,carilah bahan yang senang kita nak masak.
Hari ni memang dah plan nak masak ikan siakap 3 rasa.Tapi takkan nak masak tu je kan,haruslah ada menu lain untuk sahur pulak nanti.Sahur aku akan masak sekaligus untuk buka
So inilah menu yang aku hasilkan untuk hari ni.
  • Ikan siakap 3 rasa
  • Taugeh goreng
  • Ayam masak kicap
Menu yang mudah je nak buat.Bila aku up status kat facebook masak siakap ni,jangan tak percaya,ramai yang masak sama macam aku.heheh

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *