Uncategorized

Mega raya Johor Raya Sales

Assalamualaikum
Hai korang??Dah nak raya ni,confirm korang dah pi survey mana tempat yang ada sales.Yelah,sementara nak tunggu gaji,confirm korang gi survey dulu kan
Ni hah,aku ada satu information nak bagitahu korang tentang mega sales yang dibuat di Stadium Pasir Gudang.

Bukan sahaja setakat jualan sales sehingga 80%,tetapi jugak,korang akan dapat berjumpa dengan artis-artis kesayangan korang ni.
Yang dah gaji tu,jomlah,apa tunggu lagi..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *