Uncategorized

43,000 like your post on facebook

Assalamualaikum
Hai korang😊😊 dah tido ke..Nak tanya..korang ingat lagi tak 1st time korang buat facebook.Ingat tak berapa kali dah korang up status dan berapa ratus kali dah orang like post korang.
And of course korang tak ingat kan.Itu semua termasuk aku.Aku tak ingat langsung bila aku sign up facebook ni.
Entahlahkan.Tapi hari ni Mark ingatkan aku tentang dah berapa ratus like yang aku dapat sepanjang aku berfacebook ni.
Tak banyak mana sebab aku ni bukan lah glamour sangat.Up status pun jarang-jarang,Sebab aku up status bila perlu jr.Tak perlu,memang aku tak post pun
43,000 like je sepanjang aku berfacebook
Hahaha…oklah kan…tapi aku tak kisah pun…korang pulak

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *