Uncategorized

Motivasi pagi 92

Assalamualaikum

Hai korang??Selamat bersahur,ramadhan ke 8 hari ni.Sebenarnya paling syok menghitung hari.Bukan selalu kan..
Moga hari ini lebih baik dari semalam.Moga kita sentiasa dimurahkan rezeki.Ingat,srmua rezrki yang Allah bagi kat kota,sedikit darinya,bukan hak kita sepenuhnya,ia perlu di bahagi-bahagi walaupun untuk menderma.Tak salahkan kita menderma sedikit dari wang yang kita dapat tu.
Image result for tak semua yang kita nak kita dapat

Kalau nak dapat rezeki yang berkat,kenalah buat apa yang disuruh.Barulah kita rasa bernilai duit tu.
Moga aku,korang dan semua umat islam diberikan rezrki yang melimpah ruah..insyallah..amin
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE