GIVEAWAY

#RAMADHANGIVEAWAY BERSAMA SGSHOP MALAYSIA

Assalamualaikum
Sementara ada peluang ni,mana tau rezeki kan,nak jugak lah cuba nasib.Siapa-siapa yang nak join tu boleh klik pada gambar ye
Barang yang ingin dibeli di SGshop Malaysia jika anda menang RM100‘
And untuk pengetahuan korang, apa yang aku nak sangat bila aku berjaya untuk memenangi Free Shopping credit ni, ni hah..korang tengok jelah wishlist aku ni.Tak banyak cuma satu je.Sebab kalau di luar, harganya lebih tinggi berbanding di SGShop Malaysia.

Nak belikan anak aku permainan yang boleh dimain di luar.So xperlu pergi ke playground selalu untuk bermain.

So aku memilih untuk membeli Colorful Outdoor Sports Game House Children Tent Leisure 2015 Authentic Traditional Animation Toys
Harga Pun Not Bad..Tak Sampai Rm100 Pun…
Link  – SINI
And kalau duit tu belum cukup rm100 aku nak tambah untuk beli carpet.Aku nak letakkan di dalam bilik.Murah sangat harga carpet tu kan..So why not aku grab satu kan.
Link – SINI

Ok..itulah sahaja dua barang yang aku nak sangat jika aku berpeluang untuk menjadi pemenang rm100 free shopping credit..

Username SGShop aku adalah : sitirohaida

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *