ranking alexa

Ranking Alexa kisahsidairy.com 10052017

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ emm…dah out from schedule nampaknya…Tapi takpelah.sementara ada kelapangan ni,aku nak update sikitlah tentang ranking alexa terkini untuk blog kisahsidairy ni kan.Kita tengok ada peningkatan ke tidak.
Turun naik alexa tu sudah semestinya dan akan sentiasa ada.Cuma kita kena rajin jelah..Rajin dapatlah angka yang semakin mengecil.Semakin kecil maka semakin baguslah blog kita..ye dak
Global Alexa Traffic Rank : 807,641

Traffic Rank in My : 5908

Ranking Alexa yang lepas : SINI

Site Linking in : 480

Check Ranking Alexa korang di SINI
Alhamdulillah…ada peningkatan sedikit lah walau kekadang datang waktu malas nak update dan blogwalking...
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE