labour day

Selamat hari pekerja 2017

Assalamualaikum
Hai korang??Selamat bercuti.Mesti korang ada plan nak kemana-mana hari ji kan,arau korang dah plan dati hari jummat tu hari untuk membawa family bercuti.Ataupun ada yang mengambil kesempatan cuti selama 3 hari ni,mengadakan majlis perkahwinan.Alhamdulillah,moga korang sentiasa dibawah rahmat Allah swt.
Tahun keenam bekerja di company aku bekerja sekarang.Dan alhamdulillah,masih ada jodoh lagi dengan company sekarang ni.Walaupun company aku baru sahaja membuang lebih 14 orang bekerja.Yelah,seperti yang korang sedia maklumkan..ekonomi sekarang ni yang membuatkan banyak company yang tak boleh nak support bisness mereka.Salah satu cara adalah dengan memberhetikan pekerja dan memberikan mereka pampasan.
Apa pun aku mengucapkan selamat hari pekeeja.MogA korang terus maju jaya dalam bidang yang diceburi..insyallah..amin

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *