ranking alexa

Ranking Alexa Kisahsidairy.com 25.04.2017

Assalamualaikum
Hai korang☺☺☺Selamat kembali bekerja selepas beberapa hari cuti..Syoknya bercuti..macam nak sambung.Tapi tugas hakiki kenalah diteruskan..Kalau tak tak cukup budget pulak nanti..heheh
Nak bercerita pasal Ranking Alexa untuk kisahsidairy yang semakin membaik..Semakin naik,semakin cantik dan semakin memberangsangkan.Nampaknya Alexa Traffic Rank semakin mengecil.Mengecil bukan bermakna tak bagus,tapi kepada yang lebih bagus..Ok..ai puji diri sendiri..hahaha

alexa
Global Alexa Traffic Rank : 943,331

Traffic Rank in My : 5807

Ranking Alexa yang lepas : SINI

Site Linking in : 420

Check Ranking Alexa korang di SINI


Alhamdulillah..dah capai yang terbaik..Insyallah akan lebih buat yang terbaik untuk blog.Kerana pencapaian yang terbaik adalah kepuasan untuk diri sendiri tau.
Kalau korang nak tau aku pernah dapat Ranking terbaik untuk blog aku.Walaupun takdelah terkenal tapi di carian google,aku masih wujud.
Di SINIadalah entry Pencapaian Alexa yang terbaik pernah aku dapat.Walaupun Alexa Traffic Rank masih di atas 1 juta.tapi untuk Traffic Rank di My.adalah dibawah 600…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE