perfume

Dexandra Inspired Perfume wangi dan kekal lama

Assalamualaikum
Hai korang☺☺☺ Sebenarnya dah lama teringin nak beli,tapi tak terbeli-beli pun.Lama dah perati je Perfume ni.Tapi takutlah nanti bila beli tak puas hati.
Ada member jugak yang pakai perfume Dexandra ni,sedap baunya.Tapi disebabkan perfume aku ada lagi,so,macam taknak lah beli lagi kan.Jenis aku ni,suka pakai satu je.Masih banyak lagi perfume yang aku beli dua bulan lepas.Kalau korang nak tau,dulu aku ada jugaklah  berjinak-jinak jual perfume.Korang boleh baca di entry sini .Tapi entah la,aku payah nak handle jual perfume tu.Last2 dah terkubur kat situ je.Bukan sahaja jenama tu,tapi ada juga satu jenama lagi yang aku jual,cerita tu di entry sini  .Pun sama jugak,dulu tak pandai nak berbisnes..Jadi terkubur lah jawapannya..
Ok,last perfume yang aku beli adalah di entry ini.Masih banyak lagi.Guna pun tak banyak mana,sebab wangian ni sedap.sebab tu aku beli.Wangian dan wanita ni memang tak boleh nak dipisahkan,betul tak.So bila ada member suggestkan aku bauan Dior untuk Dexandra perfume ni,aku survey dan ternyata ramai yang memilih untuk bauan ni..Bauan orang kaya diorang panggil..kah.kah… Dexandra perfume ni wangi dan tahan lama
dexandra perfume
Dexandra Inspired Perfume

Sangat berpuas hati dengan bauan ni.Yes,ada stock sebotol lagi..Entah bila nak habis..hahaha…Insyallah,lepas ni nak cuba bau lain pulak..
Kalau korang nak jugak memiliki Dexandra perfume ni boleh pergi ke instagram Nana..Dia nak bagi korang harga kasih sayang punya..

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE