review product

Levea Susu Kambing Sedap dan Berkhasiat untuk seisi keluarga

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ Siapa kat sini yang suka minum susu kambing.Saja nak tanya sebab entry kali ni aku nak perkenalkan susu kambing keluaran terbaru yang sedang hangat dipasaran sekarang ni iaitu Levea Susu Kambing
By the way,mereka baru je pre-launch dekat page mereka di LeveaOfficial,Tapi pihak Levea amat terkejut sebab penerimaan produk ini yang sangat memberangsangkan.Siap repeat order tau.
levea susu kambing
Susu kambing ni kan makanan sunah,Tapi kalau nak minum yang betul-betul pure tu,memang lah ianya bermau hamis kan.Levea susu kambing tak bau hamis tau.Levea susu kambing ni pracampur dari Ginko Biloba dan Arabic Gam.Ia adalah susu kambing premium Kualiti yang diyakini
levea susu kambing
Levea susu kambing ni adalah Susu
kambing tanpa collegen
yang diperkaya dengan antioksidan dan vitamin &
mineral serta kalsium & protein yang tinggi. Ia akan membantu anda
menyelesaikan rantaian punca masalah anda. Ramai yang telah kembali sihat
cergas bersama Levea.
Levea
susu kambing diluluskan oleh  Kementerian kesihatan malaysia (KKM)
, Halal
dan di hasilkan oleh kilang bertaraf GMP.


Ginko Biloba

Almanna Arabic Gum

Probiotic 

Madu

Kurma

Kismis

Grape seed

Buah Tin

Pegaga

Sunflower seed oil
– Vi
tamin & Mineral

Protein & Kalsium
Levea Susu kambing Mengandungi
 lebih 11 khasiat semulajadi yang sangat baik dan diperlukan untuk
kesihatan:

Ginko Biloba

Almanna Arabic Gum

Probiotic 

Madu

Kurma

Kismis

Grape seed

Buah Tin

Pegaga

Sunflower seed oil
– Vi
tamin & Mineral

Protein & Kalsium
LeVea
Susu kambing
terhasil adalah untuk menggalakkan Lebih ramai  lagi yang gemar minum susu kambing untuk di jadikan amalan harian dengan rasa yang  luar biasa sedap dan di gemari semua peringkat umur..
levea susu kambing

Siapa
yg perlu minum LEVEA Susu Kambing?
LEVEA
SUSU KAMBING DI FORMULA KHUSUS : 
  • Untuk
    anak 2 tahun ke atas
  • Untuk
    pelajar
  • Untuk
    ibu hamil
  • Untuk
    ibu yang menyusukan anak
  • Untuk
    wanita yang merancang hamil
  • Untuk
    Golongan Dewasa lelaki dan wanita
  • Untuk
    golongan Warga Tua
  • Untuk
    Penjagaan Kulit
  • Untuk
    Mengawal berat badan
  • Untuk
    yang Berpuasa

Pengambilan
LEVEA Susu Kambing secara konsisten :
*
Lebih cergas apabila bangun di awal pagi
*
Perut rasa lebih selesa dan lawas
*
Rasa lebih bertenaga dan focus semasa belajar
*
Daya ingatan menjadi lebih baik
*
Paras gula dalam darah terkawal
*
Susu ibu menjadi lebih kekuningan dan banyak
*
Anak tidur malam lebih nyenyak
*
Batuk berkahak akan hilang dan sembuh dengan lebih cepat
*
Lebih sihat dan jarang demam serta selsema
*
Cepat sembuh dari demam serta selsema
*
Badan terasa lebih ringan
*
Kulit menjadi lebih cantik dan lembap
*
Mengurangkan gejala bayi kuning ( jaundice)
*
Membekalkan tenaga yg berpanjangan ketika berpuasa ( tidak lapar)
levea susu kambing
So,pagi-pagi aku wajib ambil Levea Susu kambing ni untuk dapatkan tenaga supaya aku lebih cergas.Takdelah badan asyik letih je kan.Perlu repeat lagi lepas ni.
So,kat sini aku nak share testimoni mereka yang sudah menggunakan produk ni,
testimoni susu kambing
testimoni susu kambing
levea susu kambing

testimoni susu kambing
Ok,untuk harga sebotol Levea susu kambing yang mempunyai 400g dalam satu botol harganya adalah
HARGA
: SM  RM 49 , SS RM 55
Dan dekat mana korang nak dapatkan Produk ni,boleh tengok website,page dan boleh hubungi no yang aku sediakan kat bawah ni.
LEVEA
RESOURCES (JR0071916-V)
Web
 :  www.levea.com.my
Fb
    :  http://www.facebook.com/leveaofficial

LeVea Susu Kambing*

Kepakaran
kami adalah membantu anda mendapatkan susu yang BERKHASIAT dan TERBAIK untuk
diri dan seisi keluarga. LeVea Susu Kambing dijamin BERKUALITI TINGGI dan
ekslusif.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE