Nagging

Blogwalking sambil layan Mentor Millenia

Assalamualaikum
Hai korang???Yang menonton Mentor Millenia tu…sep sikit..yess kita geng.Sebenarnya niat tadi nak tidur,tapi disebabkan Naura auni tak nak tidur,nak diajaknya pulak keluar dari bilik,mak is pasghah…
Jadi sambil layan Mentor Millenia,sambil blogwalking.Tinggalkan jejak,baca cerita blogger lain..syok jugak.Line internet pun macam sayang lebih je malam ni,laju je..UMobile dah upgrade kot..Harap hari ini esok dan seterusnya bertambah baiklah kan.
Sebenarnya tak lah aku follow setiap minggu Mentor ni,tapi bila boring,tak tau nak buat apa,layan jelah..selalunya aku lepak je dalam bilik layan si naura.Ni alang-alang,jomlah kita tengok usop..
Moh ler blogwalking..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE