blogger

Happynya dapat jumpa mereka

Assalamualaikum
Hai korang??rasa nak throwback je cerita semalam berulangkali.Yesss mereka yang aku maksudkan adalah blogger-blogger kesayangan.
Semalam kami berjumpa lagi untuk satu event di johor bahru.Walaupun tak semua dapat berkumpul,tapi ada diorang dah cukup meriah.
Mereka adalah blogger mar,hernee dan suzlin
Ada dua lagi blogger yang takde lagi masa ni iaitu blogger mia dan mama maszul.
Jumpa mereka memang meriah,ada je benda yang nak dikecohkan,nak dicerita.Kami juga antara media yang terakhir di dalam event tu yang meninggalkan tempat tu.Jadi sempatlah bergambar dengan dato Kaathir Mustapa yang merupakan Managing Director untuk 23motors.Dan kami juga sempat bergambar dengan abam kuning.Nak tau siapa abam kuning,nanti aku cerita dalam next entry..ok..
Selamat berhujung minggu..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE