kisahsidairy.com

Magnum Black Espresso Aiskrim

Assalamualaikum
Hai korang☺☺☺☺Alahaii..lemah gemalai betul hari ni nak update blog.Banyak je sebenarnya cerita nak dibebelkan.Tapi apa kan daya,bila penyakit tiap bulan tu sampai,emmm..memang payah lah kan..Mood tak berapa nak stabil on period time.
Sebenarnya bila sakit perut ni kan,ubat yang aku rasa boleh hilangkan seketika sakit ni adalah Aiskrim…yeayyyy…Ikut hati ni ,nak makan banyak-banyak supaya rasa sejuk sampai ke perut.agaga..boleh gitu.
Bila singgah petronas,paling suka masuk kedai dia.sebab kat situ aku suka nak menilik aiskrim yang sedap-sedap untuk dimakan,.Sambil tu,belikan anak dara tu makanan ringan untuk dia.Makanan ringan tu bukan selalu sangat,kekadang je.Dan selalunya aku belikan dia biskut je.Jajan yang masin-masin aku jarang bagi kat dia.
Berbalik pada aiskrim…wahhhh..tuari banyak betul gambar Magnum Red velvet lalu lalang kat wall facebook aku.Haishhh…menggugat betul keimanan nak beli aiskrim.Tapi bila masuk petronas,pegang-pegang je,lepas tu letak balik
Terus ambil Magnum Black Espresso ni
related images
Aku suka perisa ni,sebab coklat dia tebal dan banyak..aumm…aumm lah kan..agagaga..
Terus terfikir,kenapa tak ambil red velvet eh…padahal itulah yang terbaru..cisssss….rugi weh…dah tak dapat rasa..ok fine..next kalau singgah,nak jugak ambil yang tu..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE