Uncategorized

Wallpaper handphone dari picsart

Assalamualaikum
Hai korang☺☺☺☺Bila dah takde kerja macam ni lah kan..Sejak ada application yang boleh buat apa je,mulalah nak membelek..Sekejap je kan..
Haha..Moga korang jangan kecam mak ye..Hasil dari apa yang mak buat semalam..hahaha…ok je kan
Kalau korang nak ada tulisan,korang boleh pergi dekat Focus and Filter..Background image pun cantik-cantik..Ramai sekarang ni buat header menggunakan FocusNFilter ni..
Nak download boleh je
Korang kalau tak tau macam mana create ni,boleh je cari kat youtube tutorial eh..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *