Uncategorized

Dah terima Hadiah Firdge Magnet Padang Besar

Assalamualaikum
Hai korang☺☺☺Tuari aku ada update yang aku ada menang satu giveaway kan..Hah..kalau korang tak ingat,korang boleh baca entry aku di SINI  . Di dalam entry ini,aku ada ceritakan hadiah apa yang aku dapat dari giveaway ni kan.
And hari ni,hadiah tu dah ada di tangan aku.Yes…balik dah boleh letak kat fridge,so bertambah la koleksi Fridge magnet di rumah.

Fridge magnet dari padang besar
Thanks to Mialiana.com atas hadiah yang diberikan…

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *