food,  kisahsidairy.com,  Uncategorized

Makan Sushi petang ni

Assalamualaikum
Hai korang???.semalam lahi macam nak beli sushi ni,dah pegi pun lalu restoran sushi tu.Tapi disebabkan sushi tu crowded dengan orang,kira batallah niat tu.Aku tak suka makan tempat yang sesak dengan orang.Bukan apa,nanti kesian pulak bila orang tertunggu-tunggu kita habis makan.
Lagi satu nak makan rushing pun tak best.Kita makan nak chill kan..emmm..sudahnya,terbatallah niat tu.Tapi bila ada delivery yabg boleh hantar ke rumah,why not aku try kan.Cas delivery pun singgit je
Sushi yang aku try..not baq
12 pcs rm9
Rasa pun not bad.Zaman sekarang kan,nak makan apa,semua depan mata.Yang penting ada duit.tu yang bestnya.hahaha..Still affordable lagilah kan kalau takat sekali sekala nak makan.Lantaklah orang yang cakap belakang pasal kita.Yang bermuka-muka depan kita baik,sebaliknya..iri hati dengan apa yang kita ada.
Yang penting kita tau apa yang kita buat.Biarlah diorang yang dok jaki dengan kita.Yang penting ko kena faham apa itu blogger.Jangan dengar dari sebelah pihak,dah ko nak judge me for nothing.And it doesnt’t work.I’m still alive..
Hah,kan dah terkeluar isi hati perut.Dah jom nikmati sushi ni..nyummmy..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.