Dunia Blogging.Blogger baru,  Uncategorized

Lunch Date dengan Blogger Lin

Assalamualaikum
Hai korang ☺☺ begitulah tajuk entry hari ini..and lunch date tu pada hari ahad..Actually Blogger supermak ni memang berasal dari Pasir gudang.sama tempat,cuma area berlainan sedikit la..
Kalau nak jumpa memang senang je.tapi disebabkan kami ni bekerja,so masa nak jumpa tu memang  payah la sikit kan.Dah decide nak jumpa ahad tu,so plan makan-makan di warung Mak Eton..
Sebenarnya takde occasion apa-apa pun untuk lunch date hari tu,maybe dia nak belanja untuk birthday girl gaknya..agagaga..tak habis2 kan birthday girl
Sharp pukul 11,lin dah datang pick up..amboi..mak…cepat sungguh.Dia kata dah lapar.Masa lunchdate tu,masing2 single,so tak bawa naura.kebetulan babah dia tak kerja hari tu,and dia pun tido,
Blogger lin

Menu kami hari itu pastinya Shell out

Untuk 3 orang makan.
Memang melantaklah kami tengahari tu,nasi sikit je,tapi suka ratah lauk seafood tu..aiseyy…sedap tau..macam nak repeat je makan kat situ..untuk set ni percuma air dan nasi..hahaha
Syokkan..Biasalah,kalau dah jumpa blogger,mestilah cerita pasal blogger..syok tau..kalau boleh nak berjam-jam berbual,tapi apa kan daya,kami ni mommy blogger..tak boleh lama-lama berborak..cukup masa kena balik…moga lepas ni jumpa lagi tau lin..boleh borak-borak pepanjang..hahahaha
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE