dinner,  Uncategorized

Dinner di ummi’s chicken Chop

Assalamualaikum
Hai korang???spam sebijik entry dulu sebelum tidur.
Malam ni sebelum pergi makan chicken chop,pi singgah butik untuk beli shawls.Babah request Nak makan chicken chop,tu yang keluar tu..
Bila babah dah request,ummi on je..janji babah belanja.
Sempat grab tudung kat wadi poh tadi..

Lepas shopping shawls,terus pergi je restoran yang jual chicken chop ni Sebelum tu tak decide pun nak makan kedai mana,tapi masa lalu kat restoran tu,terus nampak mereka jual chicken chop.Di restoran ummi’s Chicken Chop memang jual segala jenis western..eh..tak jugak.Just jual chicken chop,grill chicken chop,beef and meatball.

Sayang takde baby chair..Ada pun bangku macam tu je.Jadi susah la nak letak dak naura tu
So far,oklah chicken chop mereka..lepas tu balik dengan perut yang kenyang…???

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.