dinner,  Uncategorized

Menu Dinner simple

Assalamualaikum
Hai korang???salam maghribi..Dah maghribi ke belum..hehehe..selamat berbuka puasa..alhamdulillah..kenyang..alhamdulillah..puasa tertunai hari ni..
Korang dah puasa ganti?..saja nak ingatkan..masuk bulan rejab ni,niatnya nak puasa isnin khamis..insyallah..harap tertunailah kan
Menu apa korang hari ni?eh..banyak tanya pulak cik puan blog ni kan..yelah..nak tau jugak,mana tau resepi korang tu aku boleh buat untuk esok lusa kan.Hari ni aku masak simple tapi sedap..agagaga..puji diri sendiri lah pulak kan..yelah,nak harap orang puji,takut pujian tu tak ikhlas,jadi mak redha lah puji diri sendiri.hah!! Dah syok membebel,lupa bak bagitahu menu untuk dinner ni.
menu kami adalah kurma ayam,kangkung goreng dan juga ikan masin kapak..mabless ko..dapat roti ni,malam boleh sapedek lagi..
Menu kami untuk buka puasa
Esok-esok tak tau dah nak masak apa lagi..kalau dapat makan mcd sedap gak ni..hahaha
Eh..nanti aku share resepi ayam masak kurma menggunakan rempah mak siti ye..ok daaa

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *