Uncategorized

Menang Giveaway Fridge Magnet Padang Besar dari Mialiana.com

Assalamualaikum
Hai korang☺☺☺ nih..saja nak tanya korang ni,siapa suka join contest kat blog..hahaha…yes…aku pun suka jugak,tapi yang simple je lah.
Macam tuari,aku ada masuk Gieaway dari blogger mialiana.Eh..aku memang suka kot masuk apa-apa segmen dari dia sebab giveaway yang dianjurkan mudah.Tak perlu nak buat ayat ke ape..Terus je copy coding and paste terus kat entry blog..
hah..mudahkan..Korang boleh belajar tau macam mana nak buat coding untuk buat entry GA dari dia..
Masa tu aku ada join Giveaway Fridge magnet Padang besar by Mialiana. And aku adalah antara 30 orang pemenang yang bertuah ..ai is suka wehhh
No bertuah disitu…antaranya no.12

Sedang menanti kehadiran firdge magnet tu..Boleh la jadikan koleksi nanti kat fridge..Thanks to mialiana
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE