birthday

Birthday cake from him

Assalamualaikum
Hai korang???.Happy weekend.alahai..rasa tak habis lagi kan cerita pasal birthday ni..ala..setahun sekali je.Bukan selalu.cuma birthday cake ni lambat sikit.
ikutkan en.husband nak belanja dinner pada hari kejadian,tapi disebabkan malam tu macam malas nak keluar and plus hujan renyai-renyai.mintak husband belanja on weekend je..senang..sekali arung je,sambil nak mencari kain untuk buat raya,sambil lunch treat birthday aku
Tak ingat flavour kek ni,tapi memang sedap.2 slices cukup untuk kami bertiga.

Apa lagi yang aku makan disana?

Chicken pamigiana,caramel latte
Fish baked(tak igt nama),vanilla latte
Untuk Naura,dia share dengan umi.Tu pun tak habis sebab dia yang banyak habiskan kek tu.Dia memang minat kek.macam umi dia pulak.
Oklah korang.selesai sudah cerita pasal birthday ni.Esok kita cerita lain pula ye.salam and happy weekend.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE