Uncategorized

Harga Petrol turun mulai 30 mac 2017

Assalamualaikum
Hai korang???..bila dengar berita ni,rasa luas je dada ni nak bernafas..hailah..
Part minyak turun naik ni memang aku sentiasa amik tahu.Tak kiralah kalau ianya naik ke turun..tetap nak amik tahu..kalau naik memang rasa geramkan..tapi kalau turun,rasa gembiralah sikit.at least adalah balance kat dalam poket ni kan.
Sumber ni aku dapat dari facebook.kalau betul,baguslah..kalau tak betul,rasa kecewa jugaklah kan.
Moga lepas ni takdelah naik mendadak lagi.Bukan apa..setakat gaji kecik macam kami-kami ni,banyak benda yang nak dijimatkan.
Ok..jomlah kita bergumbira walau sekejap sahaja..huwaaaa…
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE