Sabtuday,  Uncategorized

Happening nya

Assalamualaikum
Hai korang???happy weekend kepada yang bercuti.Dah pun sampai ke bumi Johor ni.Malam tadi sampai ke kota tinggi untuk hantar dulu kakak fiyah kat kampung.
So tido semalam kat kampung.petang sikit baliklah ke pasir gudang.Nak kemas apa yang patut pulak kat rumah sendiri setelah beberapa hari ditinggalkan.
Misi mencari asam pedas semalam kat Melaka tak kesampaian dek kerana kami dah keletihan.So just beli sedikit souviner untuk mereka yang terdekat.
Esok dah mula kerja..hadoii..sebab tu kena balik pasir gudang awal sikit.Boleh lagi rileks dan kemas apa yang patut.

Ada ke yang dah naik keje hari ni..ok..nak tepek gambat ni seketul.Thanks sangat kat mar mansor sebab boom instagram kita.
Yang ada instagram boleh la follow kita..nanti kita follow balik ye.Tekan je button instagram kat atas header tu…daaaa
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE