Uncategorized

Outing di Dataran Emas Muar

Assalamualaikum
Hai korang???.Yess,kami masih lagi di sini,Melaka.masih lagi bercuti..Sebenarnya ikut plan hari ni kami nak try mee besen.Tapi disebabkan takut ramai orang,so kami ubah plan untuk ke Muar je.Lagipun bawa anak-anak ni,selesa dengan suasana yang luas kan.
Kami plan untuk ke Dataran Emas,Muar.Kalau dah duduk Melaka,nak ke Muar ni memang dekat je.
Kami di dataran Emas Muar

Sebelum anak-anak bermain kereta control,bawa mereka main playground dulu.Tapi tak lama kat situ sebab pack sangat budak-budak yang bermain disitu.So untuk mengelakkan kecederaan anak-anak,aku ajak mereka main kereta control.Lagipun kakak fiyah tak berapa minat nak main kat situ.

Dapat dah main kereta control sorang satu.Kakak lah yang kemain suka.Adik pulak,pantang kereta berhenti,dia marah sebab tak jalan

Kakak steady je dengan kereta pink dia..amboiii..amboii
Bermain kereta control sejam je.Lepas tu kakak nak beli belon.Lepak sekejap,terus je cari port nak makan.
Dah sampai muar ni,rugi kan tak pekena mee bandung Muar
Pergi area situ je,cuma nak dapat makan mee bandung special memang hampa.Dapat mee bandung biasa je.Tu pun kira not bad la..

Kami di restaurant mee bandung muar.Dekat je dengan uptown muar.Tak sempat nak snap gambar masa kat situ.wefie kami sebelum makan.tiga keluarga ni..
Esok tak tahulah plan nak kemana pulak.Tapi esok petangnya pulak,kami dah pulang ke johor bahru.
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE