blog,  Uncategorized

Kena BOM dengan Blogger Uyul

Assalamualaikum
Hai korang ☺☺☺…sebenarnya sedang kuciwa dengan satu keadaan ni..Tapi walaupun kuciwa datang,dia tetap akan pergi dengan cepatnya.
Tapi bab kuciwa ni akak malas nak amik tau sangat,kang kalau kuciwa berpanjangan boleh rosak akhlak.Yang berlalu biarkan berlalu.Tapi bila seketul uyul datang bom ke blog akak tuari,huih..mau satu-satu jugak akak membacanya.
EH..orang komen haruslah kena baca.Kena tengok apa yang diorang komen..Bukan delete.Ingat senang nak bomm blog orang.Seketul uyul ni boleh,,hehehe..
Uyul dah bomm blog..ikutkan banyak lagi page seterusnya tu..hehe
Thanks uyul sebab rajin singgah blog akak ni..alahai..seronok tau..Uyul ni salah sorang ahli JDT Blogger.Sebenarnya dulu,dia kurang aktif untuk berblog.Tapi sejak tertubuhnya JDT Blogger,dia kembali semangat untuk berblog tau..
Moga uyul success dalam dunia blog. Yang nak terjah ke Blog uyul,sila Klik UYULROSLI..
Sekarang ni dia sedang mengadakan GA dalam blog.So untuk korang yang nak dapatkan hadiah yang best boleh lah terjah dia sekarang.Boleh terjah UYUL ROSLI 1ST GIVEAWAY
Dan satu lagi blogger yang rajin terjah blog aku adalah Hernee Nazir..Baru je kenal dia jugak bila tertubuhnya kelab tu.Dan dia pun baru mengadakan GA.Kalau korang nak terjah dan dapatkan hadiah yang menarik macam aku dapat ni,boleh baca di entry SINI, apa kata pi terjah Giveaway March By Herneenazir
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE