Uncategorized

Hadiah Personal Book dari Hernee Nazir

Assalamualaikum
Hai korang.. Happy monday ok.. Saja hari ni nak cerita santai-santai je. Dah lama jugak kan tak cerita pasal parenting kan. Ok.. Takpe.. Selagi ada idea nak update entry, tu pun dah syukur. Walaupun ada dua entry yang aku kena up, tapi masih belum ada idea nak buat karangan. 
Hari tu aku ada cerita pasal Mini Gathering dengan dua orang rakan blogger dari JB ni jugak. Si hernee and kak mia..Insyallah.. Nanti nak repeat lagi jumpa diorang.. kalau boleh nak ramai lagi masa next gathering. Oh ya.. Korang boleh baca entry Mini gathering ni. 
Dah ramai-ramai berkumpul baru syok kan. Balik dari rumah si hernee ni, bukan tangan kosong ye. Ada je yang dia bagi kat kami ni.. Lebius la puan hernee.. nak tau apa yang aku dapat?? Eleh… Kat tajuk da tahu kan.. personal book yang cute. ada pink.. Ai suka tau
Tada… Cantik kan. 
Aku je takde bagi apa-apa kat dia.. Harap lepas ni adalah kan buah tangan untuk dia pulak.. 

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *