follower,  Uncategorized

Follower sama dengan Tahun 2017

Assalamualaikum
Hai korang☺☺☺Selamat berhujung minggu..Apa aktiviti korang untuk hari ni.AKu pulak,tak kemana disebabkan Husband pun bekerja hari ni,so mereputlah kek rumah ni dengan anak.At least aku ada masa nak update blog,spend more time with this budak,mengemas rumah,ubah apa yang patut kat rumah ni..hahaha..Nak ubah apa pun aku tak tahu..Nak kata banyak perabut takdelah sangat…Sofa pun takde lagi.
Oklah..Hari ni sementara ada masa ni,nak bercerita pasal follower aku ni..Alhamdulillah..walau follower aku tak banyak mana,tapi ada jugaklah rezeki dalam berblog.
Still ada lagi produk dan servis untuk di review..Iklan jap.Kalau korang ada berminat untuk memperkenalkan produk korang ,boleh je gunakan perkhidmatan puan blog ni.Email je kat aku eh.
Oklah..Pada tahun 2017 ni,maka follower pun ikut sama dengan jumlah 2017.Alhamdulillah..walau tak banyak ribu riban,tapi mereka tetap singgah di blog..Nak cari follower memang senang,tapi nak kekalkan follower untuk rajin menyinggah di blog,mybe amat payah kan..Tengok pageviews pun masih bersyukur…Boleh diberi kepercayaan kepada aku.
Follower sama dengan Tahun 2017
Nak naikkan follower ni bukan senang tau..Aku naikkan follower tu pun dulu sebab rajin join segmen-segmen yang naikkan follower..hah..itu jelah..
Harap follower ni akan kekal dan bertambahlah hendaknya..Oklah…selamat berhujung minggu.
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE