Uncategorized

Ranking Alexa Kisahsidairy.com Mac 2017

Assalamualaikum
Hai korang😁😁😁Penuh betul gigi..bersusun ko…hahaha…Alahaii..bila cerita pasal ranking alexa ni,rasa macam jauh ketinggalan dari bumi..Apa taknya.semakin lama semakin menjunam.
Ingat dahulu,pada tahun 2014 berblog.Ranking alexa memang cantik..Memang cun melecun..Semua bawah 1K tau..Uih..mana tak bangga..bangga untuk diri sendiri jelah..bukan nak bangga dan berlagak ok..Tapi berbaloi masa tu sangat-sangat gila berblog..Gila untuk berblogwalking,,Join segmen..Setiap hari entry lebat..Ada je idea nak menulis..Tapi sekarang ni memang ke laut weh..
Korang boleh baca entry aku .Entry Ranking alexa paling Best yang aku pernah dapat..Korang boleh baca di entry Update Terkini Ranking Alexa Kisahsidairydotcom.Bagi aku memang terbaik..Nak kejar untuk mendapatkan Angka banyak tu sangat jauh weh..JAUH….Bangat..Yang nak check ranking alexa boleh terjah sini
Ranking Alexa Kisahsidairy.com Mac 2017
Alexa Traffic Rank : 2,244,648
Traffic Rank in MY : 23,183

Insyallah..akan usaha lebih baik lagi selepas ini… U can Do It….


Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *