contest,  lazada

Lazada Birthday Blogger Contest 2017

Assalamualaikum 
Hai korang☺☺Rindu tak..rindu tak..Alahai…Banyak sangat keje nak buat ni..Tapi tetap nak up sedikit sebanyak info untuk korang ni..Bukan setakat info…Cerita- ceriti best-best pun ada dalam ni kalau korang nak baca…Kalau nak bacalah kan…huwa…sedih…
Oklah…Saja nak tanya kat korang yang baca entry ni,siapa yang suka join contest!!! Sila angkat tangan!!Yess….Lagi satu soalan..Siapa yang Kenal LAZADA??? Kat Mana Korang Kenal?? Dan..siapa yang suka berbelanja di Lazada..
Lazada Malaysia akan menyambut Anniversary yang ke lima pada bulan March ini.Dan lazada juga sedang mengadakan Lazada 5th Anniversary sales bermula dari 21-23 march 2017.Katanya diskaun sehingga 90%.
Bila korang di dalam kategori di atas ni,ada berita baik untuk korang tau..LAZADA sedang mengadakan LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST..Hah!! Jangan terbeliak na…Korang ada peluang untuk memenangi hadiah yang lumayan yang bakal LAZADA berikan..WOW ke tak WOW..
Lazada Birthday Blogger Contest
Sebanyak 30 Pemenang akan dicari dalam contest ni..Ramai kan…Jom tengok apa hadiah yang bakal korang menangi untuk contest ni..Penulisan boleh je tulis dalam bahasa melayu dan English

Prizes – More Participants More Winner

Depending on the overall number of participants there will be either 10, 20 or 30 winners: 

1. Less than 50 Participants (10 winners) 

1st Prize: 1 x RM300
2nd Prize: 3 x RM200 
3rd Prize: 6 x RM100 

2. More than 50 and less than 100 Participants (20 winners) 

1st Prize: 1 x RM500
2nd Prize: 7 x RM250 
3rd Prize: 12 x RM125 

3. More than 100 Participants (30 winners) 

1st Prize : 1 x RM800 
2nd Prize : 12 x RM300 
3rd Prize :17 x RM150 

Hebatkan Hadiah-hadiahnya..aku pun teruja ni tau..

How to Join – Lazada Birthday Blogger Contest

1. The contest runs from 1st March until 23 March 2017 (11.59pm). 

2. Each contestant (blogger) has to write a post and answer these questions on his/her blog post: 

a. What do you love about Lazada Malaysia? 
b. Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products) 
c. How do you think Lazada Malaysia can improve? 
d. What is your birthday wish to Lazada Malaysia? 

3. The Article must contain screenshots and links to the Lazada product listing pages for the three products mentioned in point 2.b (the “Top Product Picks” post). 

4. Contestants are required to submit the link to their post via e-mail to contest@lazada.com.my with the subject titled: Lazada Birthday Blogger Contest 

5. Winners will be selected at random. 

Hah..ada masa lagi ni kan korang nak join Contest ni…Nak info lagi boleh klik Link ni                                                             http://www.lazada.com.my/blogger-contest/

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *