nuffnang

Cashout Nuffnang

Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺☺Walaupun sedang sibuk untuk menyiapkan task akhir untuk Program JDT Blogger bersama Anak-anak yatim,keluar jugak seketul entry untuk tatapan pembaca..Eh..ada pembaca eh..hahaha..Eh..korang boleh baca entry lepas tentang Program tu di entry Luncheon JDT Blogger

Tetap juga nak update walau satu entry..Jadi blogger pun hati kena kental jugak kan..Ni hah…saja nak up pasal Nuffnang aku yang semenjak dua menjak ni takde mengeluarkan hasil..Aku pun tak tau apa dah jadi pada Nuffnang..Sepi je.Takde pengiklanan..Mungkin blog aku belum dirasa bagus oleh mereka..So mereka tak memilih blog picisan ni untuk letak ads..Ok..takpe..Mungkin bukan rezeki aku lah kan..
Bila tengok hasilnya tak membiak langsung,baiklah aku Cashout je Nuffnang tu..Biarkan dia kosong..Yang ada tu pun dah cukuplah beli pampers dua beg,,Tak banyak mana pun..Malu nak tunjuk..Kita beralih pada mereka yang sudi beriklan dalam blog ni je lah…hahaha
Nuffnang
Dah kosong kembali..Lepas ni tak taulah boleh keluarkan hasil ke tidak..Update pun tak selalu kan.
Kalau dulu memang lebat dengan Nuffnang ni..Satu iklan pun dah lebih dari RM10..Tapi sekarang ni ..boleh kira dengan jari..Tak lebih dari rm0.10  tau..Percaya ke tidak..tolonglah percaya cakap akak ni..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *