Uncategorized

MamyPoko Murah di Lazada

Assalamualaikum
Hai korang☺☺☺Ada je kisah nak bercerita ni..Kalau dah bercerita ni kang panjang lebar pulak kan.Siapa kat sini kalau beli barang keperluan anak,dia akan survey dulu..Silalah angkat tangan✌✌
Of course lah kan…setiap kali berbelanja,aku akan pastikan kat mana kedai atau shopping complex yang menawarkan harga promosi yang menjunam-junam..Itu adalah salah satu langkah penjimatan juga kan.Nak pulak kalau ada harga yang terlajak murah..Aku akan beli lebih dari biasa..At least dah boleh jimat untuk bulan depannya..
Zaman sekarang ni semua kena berjimat kan..Tapi bukan kedekut..Lain kekdahnya.Ada ke anak korang yang menggunakan diaper jenama Mamypoko..Ada yang mencari kat kedai mana yang murah.Ni dah kebetulan korang baca entry aku ni,sajalah aku nak bagitahu kat korang,Mamypoko murah di Lazada tau sekarang ni..Tak percaya? hah..Ni..Korang klik je LINK ni,tengok dan bandingkan dahulu harga di luar dan di Website Lazada…
And kalau korang nak tahu,Lazada sedang mengadakan Premium Baby Fair bermula dari 23-26 februari 2017..So ada masa lagi untuk korang terjah website Lazada ni.Bukan sahaja Promosi untuk diapers,tetapi juga untuk Botol susu,Susu,alat permainan dan banyak lagi
Sekarang kan berbelanja di hujung jari,Mana yang berkenan tu senang je kan nak dapat..
Link – Mamypoko
Aku rasa not bad lah harga dia..Nasib baik anak aku tak guna Mamypoko ni..Kalau guna dah lama aku beli..
Kalau korang nak terjah..terjah sekarang tau..sebelum 26 februari 2017..ok…selamat bershopping

                           

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *