Uncategorized

Promosi Lazada Wih LOVE Sehingga 80%

Assalamualaikum
Hai korang ☺☺ Bagi love sikitlah kat korang yang rajin bertandang di blog aku ni ❤❤❤❤❤❤
Thanks kat korang yang tak jemu-jemu untuk masuk atau pun lalu lalang je kat blog aku ni..Yelah..Blog tak berapa nak cantik..Tapi pink cantik..heehe..Tak berapa nak glamour..Alah..takyah glamour sangatlah..Kang orang nyampah banyak kat kita kan..
EH..Korang…Saja je ni nak bagitau,Tapi entry ni bukan ajak korang agreed pasal Valentines Day ok…Kita ambil mana yang perlu je sempena Valentines Day.Especially untuk dapatkan harga Promosi sehingga 80% ni..Huyoooo…Eh..Korang ,nak bagitahu lagi ni,bulan ni anniversary aku yang ke-6 tahun bersama encik suami..Eh..ke aku dah cerita ek..Lupa pulak..So,sempena anniversary kami ni,dan sempena dengan Exclusice Valentines Day promotion ni,bolehlah aku carikan sesuatu untuk husband kesayangan tu..
Promosi Lazada Wih LOVE Sehingga 80%
Aku suka tau masuk lazada ni..Bukan sebab nak beli apa pun..Sebab warna pink tu sangat cerita bagi aku tau..Tu yang semangat lain macam sikit bila masuk Lazada ni..Offer pun gila-gila jugak..Adeh…Macam rambang je biji mata ni nak memilih..Lagi best kalau dapat hadiah dalam kotak pink,dan hadiah dalam tu pun pink…Mak suka tau!!!
Percaya kan??? Kalau korang masuk lazada memang korang suka,especially wanita,pink gitu..Wehh…Cer try masuk..Kalau korang nak masuk ke LAZADA MALAYSIA ni.Klik je icon Love kat bawah gambar tu..Dah sedia dah untuk korang..Khas tau aku buat…kat tempat lain takde…hahaha..ok aku tipu..
Promosi Lazada Wih LOVE Sehingga 80%
Klik Love  ❤❤❤❤
Promosi Lazada Wih LOVE Sehingga 80%
If korang nak pre-order untuk bunga pun ada tau..Rugi kalau lepas peluang..Macam mana nak tempahan pre-prder tu,
Klik Love  ❤❤❤❤
Jangan cakap aku tak payung korang tau..Sebab PROMOSI EXCLUSIV VALENTINES DAY WITH LOVE ini berlangsung dari 3 February sehingga 14 February je tau..Kalau lambat,jangan menyesal…
Aku tolong kabo kan dengan korang je..hahaha

 ❤❤ LAZADA MALAYSIA  ❤❤

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *