kisahsidairy.com

Hadiah Dari Azhafizah.com

Assalamualaikum
Hai Korang??… Ececeh..sejak ada simbol kat blog ni..ada je emoji bertaburan…ai is suka tau!!☺☺☺..Jangan muntah hijo ok!..Meh hari ni akak nak bagitahu kat korang yang akak ada dapat hadiah..Hadiah dari siapa???emmm…da terang-terang tajuk tu hadiah dari azhafizah..
Baik hatinya fiza bagi aku hadiah? Actually,dia memang baik hati pun..Sebab selalu bagi hadiah kat readers dia..Moga murah rezeki untuk dia hendaknya. Masuk hadiah ni,maknanya ini kali ketiga aku dapat hadiah dari fiza…Siapa nak hadiah,boleh la rajin-rajin usha blog dia..Sebenarnya dulu bukan niat aku pun masuk blog dia untuk dapatkan hadiah,cuma aku memang suka masuk blog dia..Ada je cerita menarik yang dia kongsikan,pelbagai tips dia kongsikan pada readers dia…Best!! Korang boleh baca di sini
Hadiah Dari Azhafizah.com
Inilah dia…Bantal panjang…cantik kan warnanya..Pandai fiza pilih..Ini pun dah berebut dengan dak naura

Hadiah Dari Azhafizah.com
Nak keluar,dia angkut sekali bantal ni..
Hadiah pertama yang aku pernah dapat dari fiza adalah lampu meja, boleh baca kat sini ye dan yang kedua adalah selimut.Korang boleh baca entry selimut tu di sini .Eh..rupanya ada yang ketiga..Boleh baca di sini jugak..Maknanya dah 4 hadiah aku dapat dari fiza…ngeee…..
Thanks fiza untuk hadiah ni..Thanks jugak adakan top komentar tu…Nak buat jugak macam fiza..tapi belum ada kesempatan dan ada budget yang khas untuk blog…insya allah..moga dimurahkan rezeki nanti..

Thanks reading my post : http://www.kisahsidairy.com/2017/01/hadiah-dari-azhafizahcom.html

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE