Uncategorized

31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 4-Apa yang ada di dalam Beg

Assalamualaikum
Ok…Dah masuk hari ke 4.Apa pula 31 day Challenge untuk hari ni pulak..Ini dia 31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 4-Apa yang ada di dalam Beg
31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 4-Apa yang ada di dalam Beg
Dlam beg takde benda pun yang banyak untuk di bawa ke tempat kerja..Beg kecil yang hanya mengandungi beg makeup,purse dan kunci sahaja..Extra beg kosong tu memang saja bawak..Kot lah pegi shopping apa-apa tetiba takde beg plastik kan…❤❤❤
Tada….simple je kan yang ada dalam beg..Kalau beg untuk berjalan besar sikit…Sebab nak bawa segala pampers,susu dalam tu..ehehehe

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *