Uncategorized

Nak dengar pun jelas dengan Logitech X100 Mobile Wireless Speaker ni!

Assalamualaikum
Kadang-kadang tak semua handphone boleh dengar dengan jelas bila orang telephone.Dan jugak kalau kita nak main video atau lagu untuk didengar dengan kuat.Kalau bukak kuat-kuat dekat phone,takut rosak pulak speaker kat Phone tu kan.
Meh sini aku ceritakan sedikit lah bila ada produk yang boleh memberikan kita suara yang lebih jelas macam speaker radio atau komputer ni.Ni hah Logitech X100 Mobile Wireless Speaker yang tak perlu pun kita cucuk dengan handphone..Yang lebih awesomenya adalah,boleh dengar macam kita bukak speaker kat komputer ko!! Sebab aku sukakan Wireless Speaker ni,kita tak payah nak sibuk-sibuk cucuk kat telepon tau..Korang just on je bluetooth kat Wireless Speaker ni dengan telepon korang..Mudah weh!!
bluetooth speaker
Jadi tak bergaduh sangat dengan anak aku ni bila dia mintak aku besarkan suara kat phone ni..kalau dia tak dengar jugak,mahu aku hantar di pi check .Korang jugak boleh adjust kekuatan volume di tepi Speaker tu sahaja..Letak je kat mana korang nak letak Bluetooth speaker ni…
wireless speaker logitech
Bahagian tepi bluetooth speaker ni yang ada simbol “tambah” “tolak’ dan bluetooth
+ = untuk membesarkan suara
– = untuk mengecilkan suara
yang lagi satu tu simbol bluetooth untuk korang sambungkan ke device bluetooth hp korang
So bila dah ada Logitech X100 Mobile Wireless Speaker ni,boleh mengurangkan kerosakkan pada speaker phone kan..Korang nak bawa kemana-mana pun senang..
Apa lagi kelebihan Logitech X100 Mobile Wireless Speaker ni..meh kita usha..
  • Great acoustics with clear highs, mids and bass
  • Compact portable design with wrist and backpack cord
  • 30 ft. wireless Bluetooth connectivity
  • Control volume & calls from mobile phone
  • Built-in 5-hour rechargeable lithium-ion battery
Oklah bila dah tahu apa yang best tentang Speaker ni..Nak tau jugak kan di mana boleh didapati Speaker ni..Haruslah Di LAZADA Malaysia.
Untuk Dapatkannya korang boleh klik terus link SINI ..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *