kisahsidairy.com

Entry Khamis yang santai

Assalamualaikum
Entry santai-santai plus sakit hati je ni.Biar meroyan dalam blog jangan meroyan kat luar blog..Kalau meroyan kat luar blog kang..ada jugak kena kick orang-orang kat sini..
Nilah padahnya bila tak bekerja di dalam satu team.Ada yang taknka membantu..ada yang taknak belajar..ada yang taknak bertanggungjawab dalam apa jua pekerjaan mereka..Didalam organisasi bekerja..Kalau takde sikap toleransi memang tidak akan berjaya..
Dalam company aku bekerja ni,dah berapa department aku diletakkan..Dari Admin jadi store ,jadi qaqc clerk..jadi receptionist..ape-ape jelah..dah macam barang gantian..Tapi takpe..walau dekat mana aku ditempatkan pun,aku still boleh bekerja..yelah..company kecik..budget diorang pun kecik..so kita layankan jelah..
Bila stress ni,terasa nak pergi bercuti..Rasa nak spend time kat bilik hotel yang mahal..ko mampu ke?Bawak anak pi jalan-jalan..
Nak gi spa..urut satu badan..hilangkan tension ni hah..walau tak tau apa sebab tenaion tu..
(zikir jangan dilupakan)
sorrylah kalau korang baca entry meroyan aku ni..syok jugak layan perasaan ni sorang-sorang kan..ok bai

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE