kisahsidairy.com

Mister Potato Chips Berperisa Keladi

Assalamualaikum
Nak kata viral kat facebook tu tidaklah..Tapi bila ramai yang dok post kat fb pasal Mister Potato Chips berperisa keladi tu,rasa teringin jugak la kan nak mencuba.
Dari bulan lepas lagi rasa nak beli,tapi tak terbeli-beli..Tapi di Melaka tempohari,bila dah masuk 7E,ternampak Mr.Potato ni..Huii..memang hebatlah sebab kat ruangan tu,tinggal 3 tin je..Mungkin ramai yang suka dengan keenakkan rasa terbaru ni..Alhamdulillah…dapatlah sambar seketul…
Nampak tak siapa yang menakluki Mr.Potato tu..Dapat pada dia,memang taklah dia nak bagi kat orang lain kan
Harga?..hehehe…aku pun dah lupa harganya..So far,aku sukakan rasa mr.potato perisa keladi ni,rasa lemak-lemak masin dia tu,rasa nak makan..makan…dan makan lagi..

So kalau korang nak dapatkannya,di mana-mana kedai pun ada kot..Tapi kalau takut tak jumpa,cari je kat 7E-leven…confirm ada..
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE