Uncategorized

Mister Potato Chips Berperisa Keladi

Assalamualaikum
Nak kata viral kat facebook tu tidaklah..Tapi bila ramai yang dok post kat fb pasal Mister Potato Chips berperisa keladi tu,rasa teringin jugak la kan nak mencuba.
Dari bulan lepas lagi rasa nak beli,tapi tak terbeli-beli..Tapi di Melaka tempohari,bila dah masuk 7E,ternampak Mr.Potato ni..Huii..memang hebatlah sebab kat ruangan tu,tinggal 3 tin je..Mungkin ramai yang suka dengan keenakkan rasa terbaru ni..Alhamdulillah…dapatlah sambar seketul…
Nampak tak siapa yang menakluki Mr.Potato tu..Dapat pada dia,memang taklah dia nak bagi kat orang lain kan
Harga?..hehehe…aku pun dah lupa harganya..So far,aku sukakan rasa mr.potato perisa keladi ni,rasa lemak-lemak masin dia tu,rasa nak makan..makan…dan makan lagi..

So kalau korang nak dapatkannya,di mana-mana kedai pun ada kot..Tapi kalau takut tak jumpa,cari je kat 7E-leven…confirm ada..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *