affiliate,  kisahsidairy.com,  lazada,  online shopping

Family Superstars Sales dari Lazada

Assalamualaikum

Tak habis lagi kan cerita pasal Lazada ni..Mana taknya,kalau korang perhatikan,ada juga barangan yang sangat-sangat murah kalau dibandingkan di beli di luar.

So,sangat rugi lah kan bila lepaskan peluang


Bermula dari 18-24 november 2016
ni,sedang berlangsungnya jualan sehingga 93% offer.


Family Superstar
memberikan harga yang sangat murah  dari semua jenis.Dari perkakas dapur,perhiasan rumah,aksesori,baby dan sebagainya.

Family Superstars Sales dari Lazada

Aku ada survey Pampers anak..Kalau ikutkan bagi akulah,dah murah…Kalau kat luar,Pampers Classic harga RM28..Tapi dengan sales yang sedang berlangsung di Lazada ni,Korang hanya dapat dengan harga RM24..uit..banyak beza tau..

drypers classic
Korang ,ni nak share…anak aku memang guna Drypers Classic ni tau..Kalau kat luar harganya rm28++ la…Tapi bila aku tengok kat LAZADA,pulak sekarang ni tengah ada sales..harganya jatuh kepada RM24++ …wah banyak bezanya kan…So kalau korang beli sekali 4 pack,jimat lah dua bulan dengan harga yang cukup murah.
So kalau korang nak beli jugak,bolehlah klik  DRYPERS CLASSIC MURAH
Ataupun anak korang menggunakan Drypers we we dry..Tengok harga pun not bad..Kalau kat luar harganya dalam RM38 gitu..
Tapi sempena Family Superstars ni korang boleh memiliki Drypers wewe dry dengan harga RM32 je…jimatkan..
drypers wewedry
Kalau korang nak survey dan lihat harga ni betul ke tak..boleh klik  DRYPERS WEWE DRY
Actually drypers lain aku tak tau sangat harga kat luar..Aku tau mana yang aku beli ni je..
If korang nak juga survey  boleh je klik  SINI.

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *