advertorial

ezbuy shopping online murah dan mudah

Assalamualaikum
Siapa kat sini yang suka-suka sangat shopping secara online.Aku tau rata-rata ramai pengguna lebih suka memilih untuk shopping online.Salah satu sebabnya mudah dan tak perlu ke luar ambil masa untuk beratur nak membayar kan.
Dengan shopping online ni,just klik sana-sini,bayar dan tunggu je barang sampai.Meh aku cerita sikit Shopping online terbaru yang aku baru je beli barang dari mereka. Ni hah!! ezbuy.

ezbuy

Kalau korang perhatikan di website ni,banyak yang korang boleh dapatkan disini,contohnya baju-baju wanita,lelaki,aksesori,handphone dan tablet dan banyak lagi.Pelbagai jenama dari yang murah hinggalah yang mahal.So semuanya ditangan korang untuk memilih.

Kalau korang nak shopping dekat ezbuy ni mudah sahaja.lagi satu aku nak bagitahu korang pasal shipping mereka ni,korang juga bakal menikmati shipping Fee hanya rm8.80 sahaja tau untuk unlimited parcel dan juga berat barangan yang korang beli tu..wah…bestkan…
Oklah,cara untuk korang nak shopping kat ezbuy ni mudah je,just register macam yang aku buat kat bawah ni.


ezbuy

Selepas tu dah dapat link pengesahan dan juga korang dah login,dah boleh start untuk shopping.
ezbuy
Macam aku ni nak pilih handbag ni,just klik kat add to cart.kot korang nak tambah apa lagi nak beli boleh la tambah atau korang boleh teruskan payment.
ezbuy
Kat sini korang boleh lah pilih shipping fee.kotlah korang nak cepat barang sampai,haruslah kena bayar lebih kan..Kalau penghantaran macam biasa baru boleh pilih shipping method yang biasa-biasa je..Baru boleh chek out
Jangan korang tak tau,BENEFIT PRIME di ezbuy,Setiap Penghantaran hanya RM8.80 meliputi penghantaran Antarabangsa.

Boleh klik link dibawah ni





    ezbuy

    Dah sampai ke sini,pastikan korang letak alamat yang betul dan make sure lah alamat tu ada orang tinggal,kang naya je barang tak dapat..heeeeheee

    ezbuy
    Bila dia dah kata topup tu maknanya korang kena buat pembayaran ok.

    ezbuy
    Lepas tu last sekali korang boleh pilih cara pembayaran yang korang nak.Hah!! mudah je kan…so korang jangan lepaskan peluang tau untuk shopping kat sini…Tak sabar nak tunggu barang sampai lagi sekali..heeee

    Meh nak bagi 15% shipping fee untuk readers kat sini..Pastikan korang menggunakan code : ezfriend15.  


    Untuk korang yang baru je nak register dengan ezbuy ni korang akan berpeluang untuk mendapatkan rm15 voucher yang akan dimasukkan ke dalam accout ezbuy korang tu.boleh kering poket korang bila tengok barangan yang ditawarkan dengan harga yang sememangnya affordable tau.

    Korang boleh daftar di sini ye : http://bit.ly/2bOn1Ua.


    Kalau korang nak tengok-tengok,cuci mata pun boleh jugak..Just klik kat sini ye http://invl.co/npm







    Daftar untuk Prime Trial ini secepat mungkin kerana ianya terhad untuk 100 orang pengguna setiap hari..

    Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

    No Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *