Uncategorized

Mesti dapatkan Rejuvenating 30 day Travel untuk mereka yang kaki Travel

Assalamualaikum
Produk ni memang sangat sesuai dengan kaki travel atau backpackers.Bukannya apa,sangat mudah untuk mereka membawa set travel ni untuk kegunaan mereka di mana mereka berada.Dah tak payah nak bawak syampoo,hair conditioner ,lotion dan sebagainya.
Cukup satu set travel ni,amat mudah untuk korang selitkan di dalam beg.Jadi taklah beg korang tu mampat dengan pelbagai barangan peribadi korang tu kan.
Apa yang ada di dalam Rejuvenating 30 day Travel Essential Organic bath care series ni.Aku pernah ceritakan satu-satu tentang produk-produk yang ada di dalam satu beg travel yang comel ni.
Korang boleh refer di entry ini
Lotion
Rich Moisturizing Losion Badan 50ml
Organik Shea Butter & Minyak Aprikot
Memulih dan mengembalikan
Memperbaharui, baki dan drenches kulit dengan penghidratan mendalam, mengunci kelembapan penting. Melindungi daripada penuaan dan menghilangkan kedutan.
Syampu
Syampu yang diperbuat daripada bahan semulajadi Organic Myrtus dan Chamomile.Shampoo ni membuatkan rambut kita bersinar dan nampak cergas.
Shampoo ni jugak mampu untuk membersih,melindungi dan mengekalkan kelembapan semulajadi.Formulanya amat mudah iaitu menyegarkan dan mencergaskan kulit kepala dan ia mampu menjaga rambut supaya nampak sentiasa berkilat,sihat dan cantik.
Hair Conditioner
Hair Conditioner ni pack dia sama je macam yang lain-lain.Diperbuat daripada Organic Shea Butter.
Ianya mampu Melembutkan, menyuburkan, melindungi dan membaiki rambut kering dan rosak. rambut ringan lagi intensif dan kulit kepala khasiat. Menghalang rambut ikal dan menyimpan rambut yang sihat dan terkawal.
Shower Gel
Organic Myrtus and Chamomile
Refreshes and soothes
Soft, gentle with a warm vanilla scent, it cleans, purifies and refreshes skin.
Meh aku share semula kelebihan Travel set ni
  • 30 day application
  • Organic Bath and Body Care  collection
  • ICEA-certified organic 
  • Dermatologically Tested
  • Normal to oily skin
  • Eco Friendly
  • Travel Friendly Pack
Kepada korang yang nak travel tu,bolehlah dapatkan pack travel ni…
SiteGiant
http://www.nestore.biz/rejuvenating-30-day-travel-essentials-organic-bath-and-body-care-series?search=rejuvenating

Lazada
http://www.lazada.com.my/ecowell/?searchredirect=ecowell

Shopee
https://mall.shopee.com.my/item/?sid=7728479&iid=43432401

FaceBook
https://www.facebook.com/ecowellorganics/

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *