Showing 15 Result(s)
BLOG

Banyak Entry di Peram

Assalamualaikuum Salam penghulu hari korang.Uihh…Jenuh nak bukak blog ni,tapi tak terbukak jugak.hari ni aku gagahkan juga menaip supaya blog ni tak lenyap begitu sahaja. Kalau ikutkan tiada daya lagi untuk aku menghadap blog ni.Tak taulah kenapa tahun ni banyak kali tak sihat.Takkan sebab jantung aku ni.emmm…malas nak fikir pasal tu… Start dari Khamis minggu lepas,aku dah tak sihat.Jumaat aku ambil mc,hanya melepak kat rumah..Disebabkan husband pun tak berupaya nak jaga …

FAMILY

Berhari raya di Ecoworld dan Forest City

Assalamualaikum Lama dah terperap cerita ni.Kisah dari raya aidiladha tu ari lagi.Gambar pun dah basi..hahaha…Raya tuari aku tak balik kampung.Just beraya di rumah je.1st time beraya di rumah sendiri ko! kebetulan abgn ipar nak balik Johor.So berkumpul lah kami di rumah aku.Syok jadi tuan rumah.Dapat sediakan apa yang patut juga untuk adik beradik yang datang. Dua hari tu tak kemana pun.just pergi berdekatan je..Aku pun tak tau nak bawak diorang …

PRODUK REVIEW

ezbuy shopping online murah dan mudah

Assalamualaikum Siapa kat sini yang suka-suka sangat shopping secara online.Aku tau rata-rata ramai pengguna lebih suka memilih untuk shopping online.Salah satu sebabnya mudah dan tak perlu ke luar ambil masa untuk beratur nak membayar kan. Dengan shopping online ni,just klik sana-sini,bayar dan tunggu je barang sampai.Meh aku cerita sikit Shopping online terbaru yang aku baru je beli barang dari mereka. Ni hah!! ezbuy. Kalau korang perhatikan di website ni,banyak yang …

PRODUK REVIEW

Centa Svelte Slender Jelly untuk mereka yang ingin kurus

Assalamualaikum Sebut je pasal nak kurus ni,semua orang nak kurus kan? Bila dah beranak pinak ni,lemak pun jadi beranak pinak.Masa tu lah tercari-cari produk yang berlambak kat pasaran sekarang ni.Pelbagai jenis yang korang boleh dapatkan tau.Antara mereka yang nak kurus termasuklah aku,Sebenarnya bukan nak terlalu kurus sangat pun,memadai mempunyai berat yang ideal.Kalau terlebih berat,obesiti dan penyakit lain ni,senang je nak singgah.Lagilah dengan umur yang semakin meningkat ni kan. Tapi ada …

RANDOM

Centa Svelte Slender Jelly untuk mereka yang ingin kurus

Assalamualaikum Sebut je pasal nak kurus ni,semua orang nak kurus kan? Bila dah beranak pinak ni,lemak pun jadi beranak pinak.Masa tu lah tercari-cari produk yang berlambak kat pasaran sekarang ni.Pelbagai jenis yang korang boleh dapatkan tau.Antara mereka yang nak kurus termasuklah aku,Sebenarnya bukan nak terlalu kurus sangat pun,memadai mempunyai berat yang ideal.Kalau terlebih berat,obesiti dan penyakit lain ni,senang je nak singgah.Lagilah dengan umur yang semakin meningkat ni kan. Tapi ada …

PARENTING PARENTING TIPS

Demam Biasa atau Demam nak tumbuh gigi?

Assalamualaikum Tak habis-habiskan cerita pasal Naura yang tak sihat tu..emmm..apa taknya,sejak 4-5 hari yang lepas,demamnya still tak kebah. Nak dijadikan cerita hari rabu lepas,aku bawa naura ke klinik kesihatan taman air biru.Disebabkan dia dah demam lebih dari tiga hari,jadi aku khuatir kalau kena denggi ke ape..Sebab sebelum tu pun dia dah demam,korang boleh baca entry di sini. Bila dah dapatkan rawatan doktor,doktor suruh ambil darah dan dapatkan nap.Bila keputusan darah …

BULETIN

Selamat Menyambut Hari Malaysia

                           Assalamualaikum Selamat Hari Malaysia..dan selamat bercuti semua..Wah..syokkan korang yang lama bercuti.Dari raya haji tu sampai sekarang dok cuti..sangat-sangat syok. Apa pun aktiviti korang pada cuti panjang ni,berhati-hati di mana saja korang berada ye. Aku bercuti dari hari rabu lagi.Naura masih lagi on/off demam.Pergi klinik,hospital semua kata ok je.Aku pun tak tau kenapa dia kerap sangat demam.Masalahnya dia demam masa malam je.Panas dia je dah smpi 39.Sampai malam rasa nak …

BLOG selamat hari raya

Selamat Hari Raya AidilAdha 2016

Assalamualaikum Selamat Hari raya korang…Wah..meriahnya raya korang kan..Ada yang buat qurban tahun ni? Belum ada rezeki untuk buat qurban.Insya allah,niat tu ada,cuma belum ada rezeki lagi nak buat..Korang doa-doakan aku supaya rezeki tu sampai kat aku untuk aku lunaskan impian aku ni ye. Alhamdulillah,cuma entry autopublish je hari ni untuk memberi ucapan Hari raya kat korang.Mahunya pepagi ni aku sibuk menguruskan rumah dan juga memasak serta menyediakan menu hari raya.Persiapan …

FAMILY

Risaukan dia je

Assalamualaikum Rasa cemaslah jugak bila tetiba anak nafas berbunyi,Merengek tak tentu hala,dan kelihatan sangat-sangat susah nak bernafas.Kebetulan masih awal lagi,dalam pukul 7 malam kot. Risaukan keadaan bertambah lebih teruk,terus je bawa nur naura auni ke klinik 1 Malaysia.Bukan tak mau ke private klinik,tapi biarlah kita pergi yang kerajaan je dulu kan.Lebih rasa selamat.Tapi malangnya,budak berumur 2 tahun ke bawah tidak diterima. Dengan tak banyak fikir,terus je pergi ke private klinik.Risau …