kisahsidairy.com

Dutch Lady Rm1 hanya di 7 Eleven Store

Assalamualaikum
Kalau korang perasan,dekat wall fb memang banyak orang dok post pasal Air kotak Dutch lady ni hanya rm1.Hah..Mana nak dapat dengan harga tu kan.Tapi boleh dapat di 7-Eleven sahaja.
Di 7-Eleven bermula dari 24 ogos sehingga 28 ogos Air Kotak Dutch Lady dan Kit Kat hanya berharga Rm1 sahaja.Rugilah kiranya kalau korang tak dapatkannya..Tapi dengan pembelian 3 kotak dalam satu resit..Kalau korang boleh deal dengan cashier 7-Eleven tu,mybe korang boleh dapat banyak lagi dari tu.
Promosi ini hanya sah di7-Eleven je tau,takde kat tempat lain,kalau nasib korang baik,dapatlah banyak,kalau nasib tak baik,mybe store yang korang pergi tu dah habis.Kalau tempat-tempat terpencil mybe korang boleh dapat banyak kot..kan..kan…
Dutch Lady Rm1 hanya di 7 Eleven Store
Hasil tangkapan di 7 Eleven
Aku tak beli banyak berkotak-kotak,sebab kat rumah takde sape pun nak minum banyak gitu..Aku beli 12 kotak je tuari.Cukuplah tu,Kalau teringin lagi boleh beli lagi kan.
So,korang,cepatlah dapatkan Air kotak dutch lady rm1 ni cepat-cepat,bukan senang tau nak dapat murah macam tu….hehehehee…
Kalau dah mak-mak ni,pantang nampak benda murah kan..ade je nak beli..Tapi semasa membeli tu,jangan lupa pulak tengok expired date dia ye..

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *