kisahsidairy.com,  renew domain

Selesai Renew Domain Blog

Assalamualaikum
source ; google
Dah 3 tahun aku menggunakan domain sendiri iaitu kisahsidairy.com.Setiap tahun aku akan pastikan domain di renew.Cuma cepat atau lambat sahaja membuat pembayaran untuk renew Domain.
Kali ketiga juga menggunakan perkhidmatan Netkl ni.So far,masa aku berubah fikiran untuk menggunakan domain sendiri,aku banyak baca pasal perkhidmatan Domain daripada banyak tempat,Tapi last-last memang aku menggunakan Netkl juga.
Sebenarnya,domain renewal ni dah overdue,sepatutnya domain expired pada 22 august hari tu.Tapi disebabkan busy dengan anak yang kurang sihat,terpaksalah abaikan blog.
Tapi alhamdulillah,hari ni dah renew domain yang expired tu..Kang lambat-lambat renew,tak boleh pulak nak berblog kan.
Untuk pengetahuan korang,aku suka service dari Netkl ni,sentiasa mengingatkan kita tentang renew domain,jadi taklah kita terus lupa untuk renew kan.Kepada korang yang rasa-rasa nak gunakan perkhidmatan Netkl ni.bolehlah klik http://billing.netkl.com

                      

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeflickr

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE